Referenciák

Eredményeinkből:

Ezeken a képernyőképeken az általunk kezelt Facebook-oldalak posztjainak eredményeit láthatod, melyeket fizetett hirdetés nélkül értünk el.

Akiknek már dolgoztunk:

Esettanulmányok:

Ezerjófű Biobolt

Ügyfelemtől, egy biobolt tulajdonosától, kaptam egy messenger üzenetet, ez állt benne: "Köszönöm, hogy hozzájárultál életem eddigi legnagyobb sikeréhez!" Ez annak volt köszönhető, hogy rekord összegű forgalom jött össze hó végére. Ezekért az üzenetekért megéri ezt csinálni!

Sziklakert vendégház

Egyik kedvenc ügyfelem ajándékba kapott szolgáltatási csomagot a családjától, oldal kezelésre, és népszerűsítésre. Elmentem hozzá, megbeszéltük az igényeket, és a részleteket. Elkezdtem az oldala kezelését, az első egy hétben 900% -al nőtt az oldala elérése.Voltak posztok melyek 15 ezer embert értek el. A második-harmadik héten 1543%-on állt a mutató, fizetett hirdetés nélkül. Az első hónap végére az ügyfél vendégháza megtelt erre a szezonra.

Stojcsics Autókozmetika

Egy autókozmetikával foglalkozó ügyfelem, aki gyönyörű, és minőségi munkákat ad ki a keze közül, nem tudott akkora eléréseket generálni mint amekkorára szüksége lett volna. Átlag posztjai 1500-4000 embert értek el. Elkezdtük az oldal kezelését, nem sokkal később megszületett az első 26.000 elérésű poszt. Azaz huszonhat-ezer(!!!) embert értünk el a szolgáltatásaival. 1 hónapra előre nem volt szabad időpont.

RedRacing Autószerviz

Nemrég nyílott autószerviz kért fel, hogy menedzseljem oldalukat, és készítsem a posztjaikat. A második hónaptól már az ügyfelek a facebook posztokra reagálva mentek a szervizbe.Beindult az üzenetküldés, és az érdeklődés a közösségi oldalukon is, és növeltük az ügyfélkörét, mindössze 2 hónap alatt!

www.ppmarketing.hu