Szolgáltatásaink

Üzleti közösségi oldal kezelés és népszerűsítés

Nyilvánvaló, hogy csak egy megfelelően kezelt, jól karbantartott Facebook profil hozhat sikereket. Ha magad próbáltad ezt a munkát elvégezni, talán tapasztaltad, hogy mennyi időt vesz igénybe, miközben az eredmények elmaradnak a várttól. Bizony, ennek a területnek is megvannak a fortélyai, tehát érdemes lehet olyan szakembereket bevonni, akik megfelelő tapasztalattal rendelkeznek.

E szolgáltatásunk keretében levesszük a válladról a terhet, és gondoskodunk róla, hogy Facebook-oldaladon mindig legyen friss és érdekes tartalom. Bevált technikákat, minőségi vevőszerző posztokat használunk, megfelelő szövegezéssel, melyhez egyedi figyelemfelkeltő képeket tervezünk. A posztokat statisztikailag a legjobb időpontokban tesszük közzé, amikor oldalad követői leginkább aktívak, hogy a lehető legtöbb emberhez eljussanak. Több követőt szerzünk, helyi csoportokban hirdetünk, megosztunk, így posztonként akár 5-10 ezer emberhez is el tudjuk juttatni a termékedet vagy szolgáltatásodat, organikus (fizetett hirdetés nélküli) eléréssel.

Pörgessük fel közösségi oldalad és vállalkozásod forgalmát együtt!

Facebook-hirdetések beállítása, menedzselése

A Facebook-on egyre nehezebb kizárólag organikus (ingyenes) módon elérni a célcsoportunkat, ezért a fizetett Facebook-reklám sem hiányozhat a közösségi média marketing eszköztárából. A Facebook-hirdetésben nagyszerű lehetőségek rejlenek, hiszen jól célozható, nagyon finoman beállítható, hogy kihez jusson el. A profilokból kinyert adatok alapján leszűkíthető a célközönség életkor, nem, lakhely, érdeklődési kör, stb. alapján.

Amennyiben kipróbáltad, talán már Te is szembesültél azzal, hogy egy fizetős Facebook-hirdetés nem hozta a kívánt eredményt, vagy nagyon magas lett annak költsége. Ennek az lehet az oka, hogy a hirdetés beállítása sok buktatót rejt magában. A nem megfelelő vagy rosszul beállított hirdetésre fordított összeg „ablakon kidobott pénz”. Ha a hirdetéseid szakszerűen, optimálisan vannak behangolva, akkor lényegesen alacsonyabb költséggel érhetsz el több érdeklődőt, vásárlót. Ehhez megfelelő tudás és tapasztalat szükséges, így érdemes a hirdetésed beállítását is profikra bíznod.

Honnan tudod, hogy az általunk lebonyolított Facebook-hirdetések eredményesek lesznek? Több mint 100 sikeres kampány, és több mint 1millió forint elköltése után, nagy tapasztalattal rendelkezünk a hirdetés beállítása és szövegezése terén is.

Keress meg minket, és spórolj meg egy csalódást magadnak!

Arculattervezés, grafikai tervezés

Ha szeretnél egy professzionális céges megjelenést, vagy egy brand-et kialakítani, és szükséged van logóra, arculattervre, névjegykártyára, ebben is tudunk segíteni, akár sürgős esetben is. Vállaljuk szórólapok, étlapok, borlapok, plakátok, molinók megtervezését, valamint kirakatok arculatának kialakítását, matricázását, a tervezéstől, a gyártáson át a helyszíni kivitelezésig. Gépjármű matricázás tervezését, és kivitelezését is ránk bízhatod.

Mindez nem igényel személyes ügyintézést - a látványtervet e-mailben elküldjük, míg az igényeket és az észrevételeket telefonon vagy a levélben jelezheted nekünk.

Gyors és precíz munka! Körmenden és környékén az elkészült termékeket ingyenesen kiszállítjuk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vagy bármi kérdésed lenne, várjuk hívásod!

Reklám- és imázsfilm készítés

Napjainkban a szöveg és a fénykép már nem biztos, hogy elegendő az emberek figyelmének felkeltéséhez és meggyőzésükhöz. Mutasd be a szolgáltatásodat egy hangulatos videóban, amit élvezet végignézni! Egy videó formátumú reklám nagyobb elérést generálhat, hatékonyabban adja át az információt, erősebb érzelmi kapcsolatot hoz létre a célközönség és a vállalkozás között, növeli annak presztízsét. Cél, hogy a mozgókép kellemes érzéseket, asszociációkat keltsen a nézőben, aki ezáltal kedvező képet alakít ki az adott termékről, cégről.

Professzionális, pár perces reklámvideót tudunk készíteni forgatás nélkül is, nagyon költséghatékonyan, a tevékenységet, szolgáltatást jellemző, úgynevezett stock-videók felhasználásával, feliratok, vágások és sajátos effektek keverékével. Igény szerint alkalmazhatunk légi felvételeket is reklámodhoz.

Az elkészített reklámfilm sokoldalúan használható: közzétehető a vállalkozás weblapján, a Youtube-on, a Facebookon, és az Instagramon is.

Ha szeretnél egy reklámfilmet elérhető áron, rövid határidővel, akkor fordulj hozzánk!

www.ppmarketing.hu